Eskadersegling den 14 juni kl 13.00

Se inbjudan från våra klubbmästare, Göran & Sarah
Eskader 2014

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Eskadersegling den 14 juni kl 13.00

 1. Peter Markstedt skriver:

  Hej på er ärade NBSare.
  Trots den inställda Eskaderseglingen stävade fyra båtar ut för att sammanstråla på Tallholmens norra sida, det var Anderhagen,Varg, Klubbmästare Eriksson och Markstedts,som ankrade upp i det lite blåsiga vädret. När allt detta var avklarat komm en inbjudan till den södra sidan, vilket vi gladeligen annammade.
  Vi släppte våra förtöjningar och omgruperade till den södra sidan, och väl där umgicks vi i glada vänners lag. Kvällen bestod av Trevlig gemenskap god mat och dryck och en räcka roliga historier, en del sanna episoder ur någons liv och förhoppningsvis några helt uppdiktade. Vi vaknade till en solig morgon och efter en lång och slö fukost/lunch avseglade vi hem till NBS trygga brygga.

  Ett stort tack till alla som deltog och ett stort Tack till Tallholmens medlemmar för det suveränt trevliga bemötande som bjuds oss.

  TACK från oss NBSare GM Peter Markstedt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.