Agent 007 på Ålandskryssning med Birka…

Hela NBS gänget embarkerade fartyget under tema ”Agent 007”, med ”hemlig” identitet. En del agenter torskade i redan från början; Herr Varg med en massa vin, och fru Ahlm med sin vapenarsenal. Bara för att göra det lite mera spännande testade vi att byta namn på Marianne Markstedt och se om hon kunde checka in under täckmantel, ”Elisabeth”. Alla kom ombord, fick god mat och vin i sig, drog sköna historier, sjöng karaoke inpå småtimmarna och med smilbanden upp till öronen. Dagen efter stärktes kroppen sedvanligt med några Bloody Marys, frågesport och lotteriet, som med bravur arrangerades av Sarah och Göran. Sen skildes vi alla åt med längtan till nästa års kryssning, men innan det en massa härliga sommardagar och kvällar nere på bryggan. //Ordf. Peppe

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Agent 007 på Ålandskryssning med Birka…

 1. Bengt Anderhagen skriver:

  Tack för en mycket trivsam resa med NBS-are! Nu ser vi fram emot en varm och skön vår samt en traditionsenlig standerthissning den 23 maj!

  Bengt & Bizzy

  PS: Tack Peppe för att du ”gjorde” mig 20 år yngre på deltagarlistan!! DS

 2. Bertil Wikman skriver:

  Trevligt värre var det på denna kryssning.
  Vädret var strålande, framför allt inomhus på däck 10 där folk badade, solade och inmundigade paraplydrinkar.
  Den regoriösa incheckningen kan man ha synpunkter på, då vi alla kom ombord med fel personnummer och någon med fel förnamn.
  Sen ni som försökte åka utomlands beväpnade, hur tänkte ni?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.