Nya Klubbhuset har fått ett nytt hem, följ resan…

På Valborgsmässoafton fraktades NBS nya klubbhus från Storvik till Wasahamnen. Allt gick smidigt, förutom att det blåste över 10 s/m och klubbhuset fick sänkas ner på insidan och ligga ett dygn på temporär plats. Dagens efter sattes en 6 hästars Johnson på, och slutdestinationen nåddes i en fart av 0,3 knop!!.

Det här inlägget postades i Bilder. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya Klubbhuset har fått ett nytt hem, följ resan…

 1. Peter Markstedt skriver:

  Nu är all belysning utbytt på både bryggan och piren. Eriksson Markstedt och Olsson bytte de tre återstående armaturerna på Lördagen efter Standarhissningen. Olsson visade stor dådstyrka när han äntrade ställningen och utförde höjdarbetet, strångt gjort. Så nu är ljuset inte led utan Led,

  MVH Peter Markstedt

 2. Peter Markstedt skriver:

  Nu är stugan fändrad och landgången tillverkad, så med lite försiktighet kan man ta sig ombord och åter till bryggan på ett säkert sätt.
  Ha ett trevligt bruk av stugan i sommar, njut!

  MVH Peter och Göran mfl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.